OVER
J&S JEANS

Bij J&S Jeans staan we op een persoonlijke manier voor je klaar. Dat gaat zo ver dat we zelfs heel veel klanten bij naam kennen. Het is de persoonlijke en aanpak waarmee wij proberen om een klant op een eerlijke manier aan een mooie kledingset te helpen. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen alleen zeggen dat iets mooi staat als dat ook echt zo is. Ons merkenaanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en we proberen zoveel als mogelijk de exclusiviteit voor Heerenveen te krijgen bij de merken waarmee we zaken doen.

Je ziet bij ons dan ook altijd unieke kleding die je niet op elke hoek van de straat vind. Sterker nog, niets eens bij andere winkels in Heerenveen. Doordat de koffie altijd bij ons klaar staat, we een exclusief merkenpakket bieden en we je altijd vriendelijk te woord staan met goed advies of een gezellig praatje, zorgen wij ervoor dat jij een prettige winkelervaring hebt als je bij ons langs komt. Probeer het zelf en laat je verrassen met wat we je allemaal te bieden hebben!

OVER
LIESBETH & ROBERT

IK BEN
LIESBETH

Ik ben geboren in Katlijk en opgegroeid in een voetbalfamilie. Mijn broers en vader zijn nauw betrokken bij Jubbega, Harkema-Opeinde en Harkemase Boys. Zowel als speler, trainer en coach. Zelf heb ik ook veel gevoetbald. Eerst bij de jongens van Udiros in Nieuwehorne om mij vervolgens te voegen bij de meisjes van Read Swart en daarna het dameselftal. Na de middelbare school ben ik in de detailhandel gaan werken. Ik heb gewerkt bij H&M in Leeuwarden en Emmen, maar ook dertien jaar bij Scapino in Heerenveen.

In 2011 ben ik samen met Robert gestart met onze Lake Side vestiging aan de Dracht in Heerenveen. Een lang vervulde wens die uiteindelijk werkelijkheid werd. Robert en ik zijn partners in de breedste zin van het woord, zowel zakelijk als prive en inmiddels staan we elke dag voor je klaar in onze mooie winkel J&S Jeans aan de pleinweg in Heerenveen. Ik zie je graag!

IK BEN
ROBERT

Mijn naam is Robert en van Origine ben ik Hagenees. Op mijn zeventiende kwam ik naar Friesland en streek neer in Oldeberkoop. Dit omdat ik met een studie aan het CIOS begon en van daar uit werk ik instructeur bij een fitnessbedrijf. Ik was voornemens dit bedrijf over te nemen tot het verhaal een onverwachte wending nam waardoor de plannen die ik gemaakt had niet meer klopten.

Ik ben toen gaan solliciteren naar een baan bij Scapino en heb daar uiteindelijk vijftien jaar lang in verschillende posities gewerkt. In 2011 begon ik samen met Liesbeth aan een nieuw avontuur. Wij werden zelfstandig franchisenemer van de Lake Side modeketen en dat deden we in een groot winkelpand aan de Dracht. Veel van onze klanten kennen ons daar nog van maar weten inmiddels hun weg goed te vinden naar onze nieuwe winkel J&S Jeans aan de pleinweg in Heerenveen.

In 2011 begonnen we samen aan ons zelfstandige avontuur wat uiteindelijk in een nachtmerrie eindigde. Kort gezegd werden we meegezogen in het faillissement van Lake Side. Gelukkig waren wij zelfstandig en hebben we snel geanticipeerd op de ontwikkelingen die zich snel achtereen opvolgden en hebben we voor onszelf gekozen. Natuurlijk deed dit pijn, zowel financieel als emotioneel, maar het gaf ons ook kracht om her roer om te gooien.

We zijn goed geholpen door voor ons belangrijke kledingmerken met nieuwe voorraden en zelfs ruime betalingscondities. Alles wat nodig was om de start met J&S Jeans goed te laten verlopen. In een emotionele rollercoaster zoals deze tijd voor ons was, leer je goed kennen aan wie je wat hebt en daarvoor zijn wij tot op de dag van vandaag veel mensen nog steeds dankbaar.

J&S Jeans werd in twee weken letterlijk uit de grond gestampt. Ons huidige pand aan de Pleinweg kwam vrij¬† en daar zijn we letterlijk in gesprongen. Het betrof wel een casco pand wat zoveel betekend als “helemaal kaal, dus je moet alles doen”. Met behulp van vrienden, familie en zelfs klanten hebben we een mega prestatie geleverd door in twee weken tijd weer up and running te zijn.

J&S Jeans is een wonder dat we in twee weken tijd gerealiseerd hebben en alle ervaring die we in het verleden opgedaan hebben kunnen we nu met heel veel plezier toepassen maar nu helemaal op onze eigen manier en dat ervaar je in onze mooie winkel aan de Pleinweg 4 in Heerenveen.

KOM JE LANGS?
DE KOFFIE STAAT KLAAR!